İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ  OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdür V. Fehim ALTUN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali  ERKOÇ  bugün okulumuzu ziyaret etti.

         Öğretmenler odasında okul idaremiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelen Edremit İlçe Milli Eğitim Müdür V. Fehim ALTUN ;bu okulda görev yapan tüm idareci ve öğretmenlerin çok zor, ama çok kutsal bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Özel öğrencilere hizmet ederken, bu anlamlı görevin gereklerini yerine getirmelerinden dolayı okulun tüm çalışanlarını kutladığını belirtti.

         İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali ERKOÇ' da idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek, Özel eğitim alanında kendilerine düşen her görevi titizlikle yerine getirdiklerini belirtti.

Okul Müdürü Altan DEMİREL'de Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürümüze  ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini iletti. Daha sonra okulumuzun çeşitli bölümlerini gezen Edremit İlçe Milli Eğitim Müdür V. Fehim ALTUN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali  ERKOÇ,  Duyu Bütünleme Odasına Gençlik Projeleri kapsamında alınan Reformer aleti ile çeşitli materyallerin kullanımı yerinde incelediler.

Özel eğitimle ilgili her konuda bizlerin her zaman yanında olan Edremit İlçe Milli Eğitim Müdür V. Fehim ALTUN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali  ERKOÇ'a şükranlarımızı sunarız.

24.02.2020 197

24-02-202024-02-2020